Жигулёвское Пиво
|
|
Ден | Дата: Пятница, 16.01.2009, 11:58 | Сообщение # 1 |
 Двигатель Дедуганства
Статус: Offline
| Жигулёвское Пиво - это что-то!!!!!!!!!!!! Пили ли вы его? Как вам оно и как вы к нему относитесь?
|
|
| |
_Sam_ | Дата: Четверг, 12.02.2009, 20:35 | Сообщение # 21 |
Генерал-майор-Дедуган
| ага...він...і для тебе.......спецом
Lacrimosa dies illa, qua resurget ex favilla iudicandus homo reus huic ergo parce Deus. Вибачте чо я говорю коли ви перебиваєте....
|
|
| |
Ден | Дата: Четверг, 12.02.2009, 22:22 | Сообщение # 22 |
 Двигатель Дедуганства
| Лучше я своё летом сварю...................
|
|
| |
Sergey | Дата: Пятница, 13.02.2009, 11:27 | Сообщение # 23 |
Посол Дедуганства
| а почему бы и нет открыть свою пивоварню)))) только денег нет к сожеленью)))))
|
|
| |
_Sam_ | Дата: Воскресенье, 22.02.2009, 14:07 | Сообщение # 24 |
Генерал-майор-Дедуган
| так.......видно вам сонечко всі мозги випекло................ називається "Кого що болить?"
Lacrimosa dies illa, qua resurget ex favilla iudicandus homo reus huic ergo parce Deus. Вибачте чо я говорю коли ви перебиваєте....
|
|
| |
Ден | Дата: Воскресенье, 22.02.2009, 14:56 | Сообщение # 25 |
 Двигатель Дедуганства
| Думайте как хотите, а я сам своё пиво как сварю так и посмотрим...................... Буду сидеть нахате жарким летним днём и пить своё собственное холодненькое пивко и буду бодриться целіми днями так! Ото будет кайфово!
|
|
| |
Sergey | Дата: Понедельник, 23.02.2009, 10:49 | Сообщение # 26 |
Посол Дедуганства
| а как твоё пиво официально называться будет?
|
|
| |
Ден | Дата: Понедельник, 23.02.2009, 11:28 | Сообщение # 27 |
 Двигатель Дедуганства
| "Тринадцатое пиво" или "13 литтров" или "Трнадцатая пивоварня" .................
|
|
| |
Sergey | Дата: Вторник, 24.02.2009, 09:44 | Сообщение # 28 |
Посол Дедуганства
| тринадцатый бодун)))))))))
|
|
| |
_Sam_ | Дата: Пятница, 10.04.2009, 18:46 | Сообщение # 29 |
Генерал-майор-Дедуган
| Quote (Sergey) тринадцатый бодун)))))))))  Добавлено (10.04.2009, 18:46) --------------------------------------------- Калуське рулить!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Ден | Дата: Пятница, 10.04.2009, 19:22 | Сообщение # 30 |
 Двигатель Дедуганства
| черт не напоминай!
|
|
| |
_Sam_ | Дата: Пятница, 10.04.2009, 20:19 | Сообщение # 31 |
Генерал-майор-Дедуган
|
|
|
| |
Ден | Дата: Воскресенье, 12.04.2009, 09:15 | Сообщение # 32 |
 Двигатель Дедуганства
| Буржуи испортили жигулёвское....! УРОДЫ!
|
|
| |
_Sam_ | Дата: Понедельник, 22.06.2009, 13:43 | Сообщение # 33 |
Генерал-майор-Дедуган
| сармат!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Ден | Дата: Понедельник, 22.06.2009, 14:26 | Сообщение # 34 |
 Двигатель Дедуганства
| Нет не его... Российский Жигуль! Тот что Балтика варит - В ростове-на-Дону! Его испортии...
|
|
| |
_Sam_ | Дата: Понедельник, 22.06.2009, 17:38 | Сообщение # 35 |
Генерал-майор-Дедуган
| причом давно........
|
|
| |
Ден | Дата: Среда, 24.06.2009, 16:38 | Сообщение # 36 |
 Двигатель Дедуганства
| ну где-то 4 месяца как испортили...
|
|
| |
_Sam_ | Дата: Пятница, 26.06.2009, 11:10 | Сообщение # 37 |
Генерал-майор-Дедуган
| Quote (Ден) Думайте как хотите, а я сам своё пиво как сварю так и посмотрим...................... Буду сидеть нахате жарким летним днём и пить своё собственное холодненькое пивко и буду бодриться целіми днями так! Ото будет кайфово! нуууууууууууууууууууууууууууууу і?..........коли пиво то буде?)
|
|
| |
Ден | Дата: Пятница, 26.06.2009, 11:19 | Сообщение # 38 |
 Двигатель Дедуганства
| как дострою свою пивоварню...)))
|
|
| |
_Sam_ | Дата: Пятница, 26.06.2009, 11:23 | Сообщение # 39 |
Генерал-майор-Дедуган
| ???
|
|
| |
Ден | Дата: Пятница, 28.08.2009, 10:46 | Сообщение # 40 |
 Двигатель Дедуганства
| Старый добрый Украинский Жигуль... "Жигулівське" 11% алк. 4,0% ЗАТ "Пивзавод на Подолі" Отже далі - під час дегустації скуштували ми не менше десятка сортів. Починалось все з гірших "Жигулівських". Благо зараз їх почали випускати всі пивзаводи, кому не лінь і хто це робив "до революції". "Жигулівське" 11% алк. 4,0% ЗАТ "Пивзавод на Подолі" Виявляється, навіть "Жигулівське" міняє свій дизайн. Бачите - смужки стали більш насиченого блакитного кольору. Щодо смаку - свого часу куштував "Жигулі" київського ПЗ №1, так от - саме воно здалось мені таким, що найбільше віддає тим самим ностальгічним смаком "Жигулівського" пива. "Жигулівське" 12% ЗАТ "Ніжинське пиво" Ніжинське "Жигулівське" також було предметом дегустації. Крім двох сортів, що представлені тут, ми пили "Мисливський шлях", "Чорний млин" та портер "22". З інших сортів були - "Львівське Світле", "Львівське 1715", "Львівське Міцне" та "Львівське Темне". "Жигулівське" 11% алк. 3,6% ВАТ "Запорізький пивоварний завод" Живе пиво "Жигулівське" запорізького ПЗ №1 потрапило сюди за компанію з рештою "Жигулів" та займає рубрику "Пиво, що не потрапляє до Харкова". Хоча з таким самим успіхом в ній можна розмістити все пиво першого запорізького пивзаводу.
|
|
| |